Romantiška nakvynė dviems. Mūsų nakvynės patirtis apartamentuose “Soprano”

Romantiška nakvynė dviems – būtent taip apibūdintume savo nakvynės patirtį apartamentuose “Soprano”. Jie yra sodyboje “Virš Ąžuolų”, į kurią grįžtame jau trečią kartą ir tikimės, dar ne paskutinį. Kai sodyboje lankėmės pastarąjį kartą, šeimininkas Simas papasakojo apie būsimus apartamentus bei užsiminė, kaip jaukiai planuoja juos įrengti. Apsilankėme, išbandėme ir dalinamės įspūdžiais.

Kuo ypatinga nakvynė

Jei ieškote vietos, kur galėtumėte pabėgti nuo viso pasaulio ir susiplanuoti savo romantišką nakvynę dviems, apartamentai “Soprano” galėtų būti ta vieta. Vos užėję į vidų, atkreipėme dėmesį į stilingą interjerą. Pirmajame apartamentų aukšte įrengta svetainė bei virtuvė su vitrininiais langais sukūrė jaukumo jausmą. Viename šone matosi dalis žirgyno aptvaro, kartais ten apsilanko žirgai. Kita langų dalis – su vaizdu į privačią apartamentų terasą, iš kurios atsiveria vaizdas į mišką. Visgi labiausiai sužavėjo antrajame aukšte įrengtas miegamasis su vitrininiais langais, plačiomis palangėmis, ant kurių gali sėdėti, ir atvira vonia kambario viduje. Vos užlipę į antrąjį aukštą, pasijutome lyg atskirti nuo pasaulio. Taip ir norėjosi žiūrėti į vis dar žalią mišką, kai už lango jaukiai lynojo… Atrodė, kad visoje sodybos teritorijoje esame visiškai vieni.

Kaip visi patogumai

Jūsų romantiška nakvynė apartamentuose “Soprano” bus išties komfortiška. Čia įrengta viskas, ko reikia jaukiam patogiam poilsiui. Pirmame aukšte esančioje virtuvėje patogiai gaminome maistą, o vėliau juo mėgavomės prie valgomojo stalo su vaizdu į mišką pro vitrininius langus. Šiltuoju metu galima įsikurti privačioje terasoje esančioje lovoje, užsikurti šalia esantį laužą ir skaičiuoti žvaigždes danguje – kaip romantiška!

Kaip dėl maisto gaminimo

Mums labai patinka lankytis vietose, kur prieš važiuojant žinai, kad maisto gaminimui pasiimti reikia tik maisto. Taip ir šiuose apartamentuose – virtuvėje įrengta viskas, ko gali prireikti maisto gaminimui tiek viduje, tiek lauke. Mikrobangų krosnelė, viryklė, kavos aparatas, indaplovė, visi indai bei įrankiai.

Ką veikti

Mūsų romantiška nakvynė šį kartą buvo rudenį, o oras išties nelepino. Buvo apsiniaukę ir beveik nuolat lynojo. Vis dėlto, buvo taip jauku, kad sutarėme – tai vieta, kuriai niūrus oras tinka! Čia galima:

  • Svajoti, jaukiai įsitaisius antrajame aukšte esančioje lovoje su vaizdu į mišką;
  • Mėgautis vakariene svetainėje užsikūrus krosnelę;
  • Skaičiuoti žvaigždes danguje, atsigulus į terasoje esančią lovą;
  • Šnekučiuotis prie laužo, kurį galima susikurti šalia terasos;
  • Atsipalaiduoti atviroje vonioje, kuri yra antrojo aukšto miegamajame su panoraminiais langais. Nesijaudinkite, privatumo netrūks!
  • Sušilti šalia esančioje SPA erdvėje su pirtimi bei kubilu ir išmėginti šalto vandens kubilą;
  • Pasivaikščioti miško takeliais;
  • Išmėginti jodinėjimą žirgais, kurį galima susiplanuoti su puikiai žirgus pažįstančia trenere;

Vaikai ir augintiniai

Nors mes apibūdintume apartamentus “Soprano” kaip romantiška nakvynė dviems, bet juose galima apsistoti ir iki keturių asmenų. Pirmąjame aukšte esančioje svetainėje įrengta sofa-lova, kuri išsiskleidžia, joje gali miegoti du vaikai. “Soprano” yra sodybos-žirgyno teritorijoje, tad aplinkui yra veiklos ir vaikams. Bendroje sodybos erdvėje yra supynės, čiuožykla, nedidelė vaikų žaidimų aikštelė. Taip pat šalia yra ir sodybos žirgynas, vaikams bus smagu pasivaikščioti aplink, stebėti žirgus, galima užsisakyti ir individualias jojimo pamokas.
Vis dėlto, jei ieškote vietos poilsiui su šeima, labai rekomenduojame sodyboje esančią etno vilą “Evita”.

Sodyboje “Virš Ąžuolų” augintiniai nėra priimami.

Ką svarbu žinoti

Apartamentai “Soprano” yra sodybos-žirgyno “Virš Ąžuolų” teritorijoje. Jie yra bendro pastato dalis, kuriame yra įrengta SPA erdvė (ji gali būti nuomojama ir kitiems sodybos svečiams). Nors tikėtina, kad sodyboje vieni nebūsite, tačiau teritorija nemaža, apartamentai turi savo privačią terasą su vaizdu į mišką, tad privatumo pakanka. Sodyboje “Virš Ąžuolų” laukiami ramų poilsį mėgstantys svečiai.

Informacija ir kontaktai

Peržiūrėti informaciją apie nakvynės vietą ir susisiekti su savininkais galite nakvynės vietos aprašymo puslapyje

Plačiau

Reklama

Kolekcionuokite ne daiktus, o patirtis! Įsigykite WowStays dovanų kuponą išskirtinei nakvynei Pirkti